ström

Mode, inredning, träning & moi.

MIN STUDENT

Kategori: mina tankar

Nu ni nu ska ni få de inlägget som både ni och jag har väntat på eller hur;)
Och vad passar inte bättre med denna dag före eran student(-93) så blir ni lite extra peppade inför imorn!
Vet inte riktigt hur jag ska börja utom att allt jag kommer skriva kommer ändå inte vara tillräckligt, den dagen övervälmade hela mig. Så fruktansvärt ROLIG dag, så jävla ball, awsome!!
Kollade på en film när vi sprang ut på trppan, asså håret på armarna reste sig, visst längtar jag tbx. Me påe tt set skulle jag inte vilja göra om de. För jag har gjort min student och jag kunde inte fått en bättre student. Börjar typ grina, vad skulle jag gjort utan min fina familj och vänner som gjorde denna dagen till den BÄSTA DAGEN I MITT LIV.
Men för att berätta lite om dagen börjar jag med champagnefrukosten som ägde rum på tröten.
Sov inte mycket den natten, men när man vaknade kundë man inte förstå¨att jag , jag, jag, jag och jag skulle ta studenten. När man började sjuan tänkte man liksom woooow högstadiet o kollade så nyfiket på alla som i gick i gymnasiet. Och när mina systrar tog studenten då var ju dom stora, liksom hahah. Den dagen var kommen och hade gått så fruktansvärt fort tills dess men ändå inte. För har haft så jävla roligt genom skolan.  Skrattat mer än jag pluggat och de ångrar jag inte!
So back to champagne frukosten. Eeller frukost o frukost;) champagne och cider, skriva i hattar o tagga!!
För min del var skrivandet i studenthatten så vitkigt, jag är ju en sådan som vill plocka åt mig minnen, så jag sprang runt t alla skriv i min har jag skrivit i din? drack samtidigt utan att tänka, hur gått är champagne egentligeb? bläää, men tänkte fan måste bli lite lullite så halsa 2 glas innan vi gick sen också, kanske drack 4 glas chamoagne o cider. Tips om alkohol sedan;)
Sen var mitt huvud hela tiden, vad e klockan vi måste ner t skolan, har ni skrivit i min hatt, mitt glas?, klockan, tuttarna på plats?
Hahha var crazy just då.
Detta kommer verkligen från hjärtat, kära studenter, som tar imorn!
Ni kommer bara ta studenten en gång, NJUT, njut varje sekund, stanna upp om ni behöver o säg med lugn röst idag tar jag studenten o försök förså att du gör de sen när du ler du förstår du. Att idag är de din dag:)
De lovade jG MIg själv den dagen njut, njut o lev i nuet!
Kunde helt plötsligt stanna upp när jag inte fatta att där höll jag i min studentmössa.
Stanna, o tänk o andas. Njut som fan, de gjorde jag och är så glad över de!
Sen ner mot frukosten räkmacka kommer knappt ihåg att jag åt den..haha där bleb de även presentöppning för våra "underbara>" men sköna lärare!
Då får man ju inte ha med sig alkhol , vet så jävla töntigt. men men, ..
Tips, ta med plunta!! jag glömde men hade snälla vänner, shota shota!!
Sen mot fotograferingen, där alla tjejer haha, 3 killar;) hade bestämt att vi ska fan göra ett STUDENTKORT, va fan fin kan man vart på de andra, men nu ska man bara vara student o då e man galen o så jävla glad. så vi skrev o tjohade, fotografen blev lite arg ...hahah men ingen utav eleverna för ALLA körde på. Älskar fotografiet, alla rockar liksom!!! har fotografiet ovanför min sängf:)
Sen lite skrik o korridorerna o gå sina sista varv i skolan någonsin!!
In på toan o smutta lite på pluntan, sen in till ägget<3 o samla klassen! Kändes då inte länge sedan våran kf anders sa första dagen i 1:an. De kommer gå jävligt fort, kommer kännas som imorn tar ni studenten o de kändes så. Men va kul vi haft i estetklassen o ännu en gång, kunde inte gått bättre linje!
Sen var de dags, mot kronbergshallen. Man har haft klumpen i halsen o satt de andra studentern O hållit inne tårarna. Visste att de skulle bli mäktigt nu!
Massa skrik, sjungande. Jag körde på  med allt fan UT MED ALLT! , mitt tips!
så där stod vi o sjöng o ägde!!
Ja ni hahah, jag höll igång heja klacken o sångerna. Fan kan aldrig bli för mkt gapande o sjungande den dagen!. Bästa med denna skylten är att numret är till sjukanmälan i skolan. Tycker själv att de är skitroligt!!, Men min andra kf britt.marie tog bort skylten innan vi skulle tåga in i kronbergshallen. För hon tyckte inte de var passande...hahaha
Kommer inte änns ihåg vart vi tog skylten, men men roligt var de iallafall!
Hhaha bilden över är så skön tycker jag skriker sverige o sommar!
Sedan tåga vi mot kronbergshallen. Något jag lovade mig själv innan jag somna dagen innan studenten var. Att verkligen njut o att gör de du känne rför jossan. Känner du för att gapskratta gör de, sjunga skämma ut dig? gör de. Ställa upp dig o bara tjoa, gör de. Och de gjorde ni vill jag lova! Va fan 1 gång händer detta, gör de ni känner för o bry er inte om skolan, ni ska inte dit igen ändå;) ahhaha nä men jag gjorde de jag kände för o tveka inte!!.
Började bli lite nervös när vi kom in mot kronbergs hallen, men när man såg alla bara jag skrek o körde de är ju min dag!!
Fan va underbart de var asså!! Se sträck upp händerna o skrik om ni känner för de;)
Helt jävla sjukt<3
ställ er upp om ni känner för de;)
hahahah bästa var att sitta där o se sig själv på skärmen , tror de var 3gr. Liksom 3gr var jag med då måste jag vart en käck o go tjej, eller hur;) varje gång en bild visades på mig ställde jag mig upp o skrek av glädje haha. Här ser ni mig och åber, var ett kort på oss , så då ställde vi oss upp o kollade på varann o skrek
En bakom mig satt typ o sov för de var så tråkigt i hallen, men jag satt där o log hela tiden o tyckte allt var kul, till och med när betyg grejer kom upp, den med mest mvg o stipendier o massa. På den nivån skulle jualdrig jag kommit om jag änns plugga 24/7 därför var de lika roligt att tjoha lite eller säga japp de var jag de som fick pris i de och de o bästa betyg , varje gång de sa o bästa. är...hahah liksom de var ju skämt på sido, som att jag skulle gått upp där...haah som sagt hur mkt jag än plugga så skulle jag aldrig fått pris;). Så där satt jag o hade kul igen;) ahha
Och som emelies klasskompis sa, hon ström e ju med på allt hon efter hon säger japp de va jag de;) mamma trodde ju jag var ngn körledare eftersom jag stod upp en del..ahhaha
Tror banni i mig de bästa på studenten var när jag stod där och försökte att inte ramla eller skämma ut mig när jag stod där med flaggan i topp, gjorde även de när jag gick i6:an så tyckte de kunde vart kul att göra de igen.
När jag stod där ropade de upp gullmarsloppet o jag hade inte fått mitt "pris" som man skulle få men de hade de andra 2 fått i klassrummet. Så tänkte de kommer väl sen efter studenten och förra året fick de 3 bästa gå upp o visa upp sig o ta emot pris. Men troddeinte man skulle de i år. Och så säger de mitt namn o jessica o josse!
Sa till en mb:are ta flaggan , jag måste gå dit , eller ska jag... men de andra två tjejerna gick upp så då gick jag bakom alla sladdar o mikrofoner, tur var väl de att jag inte snubbla eller ngt...fast  de skulle ju vart roligt..ahhah
Känslan att stå där för att kommit 3:a i gullmarsloppet av alla tjejr var så fruktansvärt stort för mig! kanske låter töntigt men de var som att jag var bäst i världen!
Ta emot alla klappar o jubel, att stå där o fatta att man kom 3:a för att sprungit 9.4km eller vad de var. Varför de var så stort för mig var för att JAG HATAR ATT SPRINGA och tycker de är SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Men puscha migh själv och genomförde de, sen liksom med 10kg för mkt typ till min min längs o med dom korta tjocka benen, att göra detta o stå där på "prispallen" slår nog fan de mesta, var ju så jävla stolt, de här hade JAG gjort ingen annan. Visst jag fick inte de bästa betyden o inte alla mvg men jag fick pris för att kommit 3:a och de slår ingen.;)
Så jävla nöjd och stolt över mig själv, brukar liksom aldrig vara rikrigt nöjd med ngt helt ordentligen. Men när man stod där inför hela skolan. Då kände jag mig så sjukt stolt. De var de bästa på min student iallafall:)



Sen när man skulle lägga mössan på bröstet då visste man att de var nära. Snart aldrig mer skola, jävla matte b som suger så jävla HÅRT!! aldrig mer dåliga jobbiga lärare. Aldrig mer trött i skolan, massa press , prov o läxor!! Men de var sorligt att lämna matsalen för den var de alltid kul att gå till..ahahha
Jag sträckte min mössa upp och skrek allt jag hade, komemr så väl ihåg att jag kollade upp i taket o sträckte allt jag kunde. All min energi ut, ilken förbannat bra känsla! Sen ut till bästa studentlåten hahah.
Börjar först med: Jajemän från rolandz, sen direkt på: E ni me jao, in the club jao......Och upp på stolen, skrek o bara glädje skaka huvudet oo bara så... komigen babe, så jävla gott med fiskshot!! Fan va perfekt låt! hahah Hoppande ut o värst i kronbergshallen , tror jag;) skulle vi nu ladda inför friheten!
.....
Väntan på att få gå ut och ännu en gång var estetklassen mest igång, vå ÄGDE alla så mycket, faskrtskit de gjorde vi . Vid alla tillfällen;)
Och vad gjorde jag mer? hahah jo jag sprang o hämtade skylten där britt-marie lagt den. Den skulle jag ha med mig ut!!
Okej blivande studenter o studenter imorn. Går inte, de går verkligen inte att förklara att få "skäll" av rektorn innan de ska öppna dörrarna, för att vi skriker för mycket. Att få springa ut på de trapporna som vart ens dröm o få bara springa ( och självklart i högklackat) ut i världen, frihet fy fan:D. Bäst på att sjunga o högst o allt annat. Vi var bäst , etsetklassen ägde o de är inget skryt utan fakta för flera personer som sa de efter studenten faktiskt..;)
Sjung allt ni orkar, o skrik bara skrik er fria. När mössorna skjuts upp i luften o jag tittar upp mot himlen och inser hur roligt och underbart minne detta är och kommer bli. Förstår jag att denna dagen är oslagbar. Minns de som igår då jag hissar min studentmössa upp i himlen och jag ler och skriker hurra. Känslan, känslan går inte att beskriva!
Vet inte om de är någon i min klass som kallat mig josefine, till och med lärarna sa ström! Så bara ström blev de;D
Att få komma ut balnd folkmassan o mötas av goa, fina vänner med blommor o massa kul var så gråtfärdigt!. Massa som kommer för att hänga på mig, för att fira mig. Att få leta efter sin skylt o att man aldrig ska hitta den, tror man. Så ser man, sitter på toan när man är liten o sen ser man alla i kära släkten, massa pussar o kramar. Ååå vad de var underbart (underbart igen..haha) Sikken kusin som jag har som hade jägermeister till mig hon bara hällde i mig, tummen upp. För jag hade inte druckit sen toan tidigt på morgonen i pluntan.
Vi kan väl säga att jag var rätt galen på min student, de såg alla som var där. Men de var inte mycket alkhol inblandat där, utam jag är såda. Crazy o galen and i love it!
Hade så perfekt "fyllestudent" lullite , go o glad, rolig, galen men komem rihåg allt:D Så alla ni som trodde jag var aspackad, icke sa nicke jag är sån




Flaket var så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla roligt!!
De var lätt de roligaste och bästa på studenten utom mitt pris;)
De var där de gick lös vill jag säga för där hoppa man sprang från sia till sida, sjöng, skrek, tuta, drack o hällde i sig vet inte hur mycket jag drack på flaket...hahah.
Ska inte skriva mer här mer än hur jävla  ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIGT de var fattar ni? eller ska jag skriva huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur sjukt jävla grymt de var? haha
vI HADE BÄSTA O HÖGSTA MUSIKEN, bästa flaket. Vi vvar mest på topp från start till mål!!!
Och sen tror mamma att jag var så full för att jag drack upp en flaska o sen släppte den från flaket. Vet de var dumt gjort men, var såhär faktiskt . Tänkte lägge rinte glasflaskor här för då kommer de gå sönder o då komemr mina klasskompisa att trmpa där o börja blöda, så tänkte jag släpper den här för ingen stod där. Kollad everkligen., Men de var anledningen inte för att jag var full o dum, fast lite dumt var de väl för folk kolla väl lute dumt...ops haha men tänkte faktiskt på mina klasskompisar , så nu har vi fått de ur världen;)
(haah här står jag o lajsa o väntar på våran skjuts)
mAN DRACK Ju o inte hade alls koll på flaket o sen när man kom hem då kan jag lova att jag var som fullast, fast blev full på ett bra sett. Små rolig o flummig hela tiden...ahahha
Ska börja runda av dett korta inlägg;)
Så rolig som jag är, så sitter vi o äter o grnnarna skrattar åt mig. Helt plöstligt kommer ett man med blommor o jag tänker direkt...Shit vem e de, fan jag känne rinte honom va pinsamt....Tänker ju att de är ngn som ska komma o fira mig o ge mig blommor. Fråga mig inte vf hahah....
Pinsam som jag är ler jag o beter mig som jag känne rhonom. Tackar o bugar åt mannen som sa här kommer ett blomsterbud o ler! jag kramar han o tackar så hemkst hemskt mycket. Som jag verkligen känner honom..hahah. Mormor, mamma, o alla börjar skratta. Mamma säger kom in o ät om du vill. Han svara o skrattar - nej tack jag har andra bud jag ska till , men grattis o hade så bra...Vänder mig om o fattar inget.
Mormor hålle rpå o pinkar ner sig.
De var blomsterbudet.!!!!! HAHAHAH
och jag trodde de var en som skulle fira mig(eggggggggggo) hahah, o tänker verklig fan jag känner inte honom, men på med smilet o krama om honom o tacka..haha. De hör jag än odag;)
AllA i gänget samlade dagen efter<333
Efter god mat o otroliugt fina presenter o massa skratt drog vi oss till smögen där vi träffades i idas sjöbod med bäste klassen o hade skitskoj:D
Nu är de faktiskt såhär att vi var grymmast på frukosten o högljudast!! Bäst o den mest bästa studentlåten i kronbergshallen. Mest på topp.!!Sjöng bäst o hördest mest på trappan. Hade bästa flaket var på topp hela tiden o var högljudast. Och så var de vi var helt bäst, !!! Kolla bara på bilden, vi var fan bäst!!
Somsagt var gaaaaaaaaaaaaaaaaanska trötta på kvällen..EFTER 14 dagars festande o inget sömn var man fan trött. Tog cirka 2 veckor att återhämta mig igen..hahah
Vi avslutar med den skönaste bilden som togs när jag sov dagen efter studenten..haha
Har säkert glömt massa, men nu mpste jag faktikst äta 2h tog de att skriva detta. Ska nu ta en lång varmt bad o fixa de sista inför imorn till mina kära vänner som ska ha de lika roligt som jag imorn:)
Råd från en rikitg student;)
- Gör de du känner för, skrik , sjung för fan så högt att du inte reagerar längre. Njut, varje sekund, ha så¨jävla roligt o bara aaa. Kan inte säga mer för ni märker imroin hur fiucking grymt de är. Kunde aldrig i hela världen tro att de skulle vara så jävla bra!!
Tillslut, grattis kära studenter, kör på för fan!.
Men ni kommer aldrig slå Ström/ over and out!;)

1 år tog de, men lovade innan nästa student o jag höll de,on day left;)


TACK alla som gjorde min student till min bästa dag i livet, o till en oförglömlig dag!!